Ταξί

Από μια απλή διαδρομή ταξί στην πόλη έως την αποστολή ενός δέματος, η Taxiplon είναι κοντά σου για οποιαδήποτε εξυπηρέτηση χρειαστείς.

Κάλεσέ μας στο 18222

(αστική χρέωση πανελλαδικά από το δίκτυο ΟΤΕ)
1

Smart Box

Θέλεις να στείλεις έγγραφα, δέματα ή ακόμα και ένα δώρο εύκολα, άμεσα και οικονομικά;

Εξυπηρετήσου με την υπηρεσία Smart Box της Taxiplon με αξιοπιστία και οικονομία για οποιαδήποτε αποστολή μέσα στην πόλη. Κάλεσέ μας στο 18222 ή χρησιμοποίησε τη δωρεάν εφαρμογή Taxiplon ή συνδέσου μέσω του συστήματος web book στο internet. Υπολόγισε το κόστος της αποστολής σου εύκολα και γρήγορα.

2

Σχολικά ραντεβού

Χρειάζεσαι έναν έμπειρο συνεργάτη για τη μεταφορά των παιδιών στο σχολείο ή ακόμα και τη διασκέδασή τους;

Η Taxiplon σου παρέχει, κατόπιν συνεννόησης, προγραμματισμένα ραντεβού για ασφαλή, προσεκτική και υπεύθυνη μετακίνηση των παιδιών. Μεμονωμένα ή σε συνεννόηση με άλλους γονείς, έχεις τη δυνατότητα να ορίσεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα ραντεβού που να εξυπηρετεί τις δικές σου ιδιαίτερες ανάγκες.

3

Μεταφορές για λόγους υγείας

Επιθυμείς συνεπή, ασφαλή και άνετη μετακίνηση σε νοσοκομεία ή διαγνωστικά κέντρα για λόγους υγείας;

Για τις περιπτώσεις που χρειάζεσαι υποστήριξη στη μετακίνησή σου για λόγους υγείας, διευκολύνσου με την Taxiplon. Όρισε ένα ραντεβού και διασφάλισε άνετη και συνεπή μετακίνηση.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK