Περιηγήσεις Taxiplon

Ονειρεύεσαι να ανακαλύψεις κρυμμένες ομορφιές σε μια βόλτα φτιαγμένη στα μέτρα σου;
Οι συνεργάτες μας είναι κοντά σου με ευέλικτα πακέτα ξεναγήσεων βασισμένα στις δικές σου ανάγκες.
Επίλεξε σήμερα κιόλας έναν προορισμό και οργάνωσε μια ευχάριστη απόδραση σχεδιασμένη αποκλειστικά για σένα!

Κάλεσέ μας στο 210 27 19 555 για να σχεδιάσουμε μαζί τη διαδρομή που σε ενδιαφέρει

Δελφοί
Μονοήμερη Εκδρομή

Οδεύοντας για τον «ομφαλό της γης», όπως πίστευαν ότι ήταν στη αρχαιότητα, μπορείτε να συμπεριλάβετε στην εκδρομή σας πολλά σημεία αρχαιολογικού ενδιαφέροντος. Άλλωστε, θα μπορούσαμε να πούμε, ότι ολόκληρη η Ελλάδα είναι ένα τεράστιο αρχαιολογικό «πάρκο».

Σούνιο
Εκδρομή μισής ημέρας

Στη διαδρομή για το Σούνιο, χρυσαφένιες ακτές μας οδηγούν στη Λίμνη της Βουλιαγμένης και συνεχίζουν ως τον τελικό προορισμό μας, τον επιβλητικό ναό του Ποσειδώνα και τη μαγευτική θέα με το πιο διάσημο ηλιοβασίλεμα στην Ελλάδα.

Αργολίδα
Μονοήμερη Εκδρομή

Μια μοναδική ευκαιρία για μια ημέρα γεμάτη αρχαιολογικούς θησαυρούς και ιστορικές αποκαλύψεις, με επισκέψεις στην Αρχαία Κόρινθο, τις Μυκήνες του βασιλιά Αγαμέμνονα καθώς και το υπέροχα διατηρημένο θέατρο της Επιδαύρου με τη μοναδική ακουστική.

Βόλτα
στην Αθήνα

Μια μοναδική βόλτα στα πιο σημαντικά σημεία της Αθήνας προσαρμοσμένη στα μέτρα σας σύμφωνα με το χρόνο που μπορείτε να διαθέσετε. Επιλέξτε μια 4ωρη, 6ωρη ή ακόμα και 8ωρη περιήγηση, ξεκινώντας με την απαραίτητη βόλτα στην Ακρόπολη και κάντε ένα ταξίδι μέσα στην ιστορία χιλιάδων χρόνων!

Μαραθώνας
Μονοήμερη Εκδρομή

Χαρίζοντας το όνομά του στο διασημότερο αγώνα δρόμου στον κόσμο, ο Μαραθώνας προσφέρει την ευκαιρία για μια μοναδική εκδρομή που θα συμπεριλαμβάνει τη Λίμνη του Μαραθώνα όπως επίσης και τον Τύμβο που στέκεται σε ανάμνηση της θρυλικής μάχης του Μαραθώνα το 490 π.Χ.

Κόρινθος
εκδρομή μισής ημέρας

Η Κόρινθος είναι διάσημη όχι μόνο για το αρχαιολογικό της ενδιαφέρον, αλλά και για την ιστορία του Χριστιανισμού, καθώς ο Απόστολος Παύλος έζησε και κήρυξε εδώ. Περνώντας από το εντυπωσιακό Ισθμό μήκους 6 χλμ. η εκδρομή περιλαμβάνει στάση στην Αρχαία Κόρινθο.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK