Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ :

Αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από αυτούς τους Όρους Χρήσης και να συμμορφώνονται με όλους τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς . Επιπλέον, συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με όλους τους τοπικούς νόμους , τους κανονισμούς και τους κανόνες σχετικά με την ηλεκτρονική διαχείριση και αποδοχή περιεχομένου. Εκπροσωπείτε και έχετε τη νόμιμη εξουσία να αποδέχεται αυτούς τους Όρους Χρήσης για λογαριασμό του εαυτού σας ή οποιοδήποτε άλλο μέρος που εκπροσωπείτε . ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ , ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ SITE .

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ:

Με την παρούσα, σας έχει χορηγηθεί άδεια να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο της Ιστοσελίδας , εν όλω ή εν μέρει , αποκλειστικά και μόνο για προσωπική σας χρήση προβολή και περιήγηση μέσω της Ιστοσελίδας . Αυτή η άδεια τερματίζεται αυτόματα αν παραβιάσετε οποιονδήποτε από τους Όρους Χρήσης Δικτυακού Τόπου . Η Taxi Capital δεν σας παρέχει οποιοδήποτε δικαίωμα να χρησιμοποιούν το περιεχόμενο , εκτός από την άδεια ρητά σε αυτούς τους Όρους Χρήσης .

Κάθε άλλη χρήση του Περιεχομένου από την Ιστοσελίδα , συμπεριλαμβανομένων , αλλά δεν περιορίζονται σε αποστολή , λήψη, τροποποίηση , δημοσίευση , μετάδοση , συμμετοχή στην μεταφορά ή πώληση , αντιγραφή, αναπαραγωγή , αναδημοσίευση , δημιουργία παράγωγων έργων, διανομή , εκτέλεση , οθόνη , ενσωμάτωση σε άλλη ιστοσελίδα , αναπαραγωγής της Ιστοσελίδας (είτε με σύνδεση , τη διαμόρφωση ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδο ) , ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο την εκμετάλλευση του Περιεχομένου , εν όλω ή εν μέρει , ή να κατεβάσετε και χρησιμοποιώντας το λογισμικό κατ 'επανάληψη για άλλες χρήσεις εκτός από αυτές που επιτρέπεται ρητά , δεν μπορούν να γίνουν χωρίς την έγκριση της Taxi Capital. προηγούμενη ρητή έγγραφη συγκατάθεση .

Σήματα και σήματα υπηρεσιών :

Υπάρχουν μια σειρά από αποκλειστικές λογότυπα , σήματα υπηρεσιών , εμπορικά σήματα , τα συνθήματα και οι ονομασίες των προϊόντων που βρέθηκαν σε αυτό το Site . Με την διάθεσή τους σε αυτό το Site , η Taxi Capital δεν σας χορηγεί άδεια για να τους χρησιμοποιήσετε με οποιονδήποτε τρόπο . Η πρόσβαση σε αυτό το Site δεν παρέχει σε σας οποιαδήποτε άδεια σε καμία από την Taxi Capital ή τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε τρίτου .

Μη εμπορικό σήμα ή σήμα υπηρεσίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια υπερ-σύνδεση , χωρίς την έγκριση της Taxi Capital, η προηγούμενη γραπτή άδεια της.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ :

Πρόκειται για ένα Website που μπορεί να παρέχει συνδέσμους σε άλλες τοποθεσίες στην Google, Facebook, η αλλα κοινωνικά δίκτυα ή πόρους τρίτων της Taxi Capital δεν κάνει καμία απολύτως δήλωση σχετικά με οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία Web , το οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω αυτής της ιστοσελίδας . Επειδή Taxi Capital, δεν έχει κανέναν έλεγχο σε αυτές τις τοποθεσίες και πόρους, έχετε λάβει γνώση και συμφωνείτε ότι η Taxi Capital δεν ευθύνεται για τη διαθεσιμότητα των εν λόγω εξωτερικών δικτυακών τόπων ή πόρων και δεν έχει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε περιεχόμενο , διαφήμιση , προϊόντα , υπηρεσίες ή άλλα υλικά που υπάρχουν ή διατίθενται από τέτοιες ιστοσελίδες ή πηγές.

Οι αναφορές σε αυτό το Site με οποιαδήποτε ονόματα , σήματα , τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τρίτων μερών ή συνδέσμους υπερκειμένου σε δικτυακούς τόπους τρίτων ή πληροφορίες παρέχονται αποκλειστικά και μόνο για τη διευκόλυνσή σας και δεν συνιστούν ούτε υπονοεί την έγκριση , χορηγία ή πρόταση , ή συνεταιρισμό της με το τρίτο μέρος ή τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Taxi Capital, δεν κάνει καμία εκπροσώπηση ή εγγύηση ως προς το περιεχόμενο οποιουδήποτε τρίτου , προϊόντα ή υπηρεσίες , και εσείς συμφωνείτε ότι η Taxi Capital δεν φέρει καμία ευθύνη ή ευθύνη , άμεσα ή έμμεσα , για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια που προκαλείται ή που υποτίθεται ότι προκαλείται από ή σε σχέση με τη χρήση ή την εξάρτηση από τέτοιου είδους περιεχόμενο τρίτων , τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμα από ή μέσω τέτοιας τοποθεσίας ή πόρου .

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ :

TAXI CAPITAL. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΖΗΜΙΕΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ Η ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ Η ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ , Η ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ LINKS , ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ Η ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΑΘΗ , ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ , ΔΙΑΚΟΠΕΣ , ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ NOT, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ , ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ , ΒΛΑΒΗ ΓΡΑΜΜΗΣ , ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΜΕΣΗ , ΕΜΜΕΣΗ , ΕΙΔΙΚΑ, ΤΥΧΑΙΑ , ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ Η ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ Η TAXI CAPITAL. ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΖΗΜΙΩΝ .

H Taxi Capital μπορεί να τροποποιήσει , να αναστείλει , να αποσύρει ή να διακόπτει, προσωρινά ή μόνιμα , το Περιεχόμενο , εν όλω ή εν μέρει, ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση . Συμφωνείτε ότι η Taxi Capital δεν φέρει καμία ευθύνη σε εσάς ή σε οποιοδήποτε τρίτο για τυχόν τροποποίηση, αναστολή, ανάκληση ή διακοπή του Περιεχομένου . Taxi Capital μπορεί ανά πάσα στιγμή να αναθεωρήσει αυτούς τους Όρους Χρήσης Δικτυακού Τόπου , ενημερώνοντας την παρούσα ανάρτηση . Με τη χρήση της ιστοσελίδας, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από οποιεσδήποτε τέτοιες αναθεωρήσεις .

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ :

Συμφωνείτε ότι η Taxi Capital , κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια , να διακόψει ή να περιορίζουν τη χρήση ή την πρόσβασή σας σε αυτό το Site ( ή οποιοδήποτε μέρος αυτής) για οποιονδήποτε λόγο , συμπεριλαμβανομένων , χωρίς περιορισμό , ότι η Taxi Capital πιστεύει ότι έχετε παραβιάσει ή ενεργήσει αντίθετα με το γράμμα ή το πνεύμα των παρόντων Όρων της Υπηρεσίας ή τους όρους και τις προϋποθέσεις , εντός της ιστοσελίδας .

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ :

Παρακαλούμε αναφέρετε τυχόν παραβιάσεις αυτών των Όρων Χρήσης στην

Taxi Capital

Διεύθυνση : Λεωφ. Πρωτόπαππα 38

Περιοχή : Ηλιούπολη Τ.Κ. 163 43

Τηλέφωνο : (+30) 210 99 49 022

Email : info[@]taxicapital[.]gr

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων :

Taxi Capital έχει δεσμευτεί να προστατεύει το απόρρητο των προσωπικών πληροφοριών που μας παρέχετε . Οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία που διατηρεί Taxi Capital διατηρείται κατά τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια και η εμπιστευτικότητα του ανά πάσα στιγμή .

Είμαστε αφοσιωμένοι στην προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών και των εργαζομένων μας . Έχουμε δεσμευτεί για την ικανοποίηση ή υπερβαίνουν τα πρότυπα προσωπικών δεδομένων που καθορίζονται από την νομοθεσία . Πρακτικές χειρισμού πληροφοριών μας συμμορφώνονται με το Νόμο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ( Nόμος 2472/1997 ) και έχει προβεί στις απαραίτητες γνωστοποιήσεις προς την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα .

Σε περίπτωση που θα πρέπει να επιλέξετε να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , αριθμούς τηλεφώνου , διευθύνσεις ή / και προσωπικά δεδομένα έτσι ώστε να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σας , Taxi Capital δεν θα εμφανίσει, η πουλήσει , ή νοικιάσουμε τις πληροφορίες σε τρίτους .

Η Taxi Capital μπορεί να μεταφέρει πληροφορίες για τους παρόχους υπηρεσιών όπου η επεξεργασία πληροφοριών ανατίθεται από την Taxi Capital κατά τη διάρκεια των διοικητικών διαδικασιών διανομής . Όταν στις προσωπικές πληροφορίες μεταφέρονται σε ένα φορέα παροχής υπηρεσιών για την επεξεργασία , θα απαιτούν από τον πάροχο υπηρεσιών να τηρούν την Πολιτική Απορρήτου και τους περιορίζουν από τη χρήση ή την αποκάλυψη προσωπικών πληροφοριών που μεταφέρονται σε αυτούς για οποιοδήποτε άλλο σκοπό εκτός από την παροχή υπηρεσιών σε εμάς .

Δυστυχώς , καμία μετάδοση δεδομένων μέσω του Διαδικτύου μπορεί να είναι εγγυημένη για να είναι 100% ασφαλής . Ως αποτέλεσμα , ενώ προσπαθούμε να προστατεύσουμε τις προσωπικές πληροφορίες σας , δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε ή να εγγυηθούμε την ασφάλεια των πληροφοριών που μεταδίδετε σε εμάς ή λαμβάνετε από εμάς ηλεκτρονικά . Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις πληροφορίες που μεταδίδετε σε εμάς μέσω e -mail . Δεν έχουμε κανέναν τρόπο την προστασία των εν λόγω πληροφοριών , μέχρι να μας φτάσει . Μόλις λάβουμε την μετάδοση σας , κάνουμε τις καλύτερες προσπάθειές μας για τη διασφάλιση της ασφάλειας του στους διακομιστές μας .

Η συλλογή των παραπάνω πληροφοριών διενεργείται μέσω της χρήσης διαφόρων τεχνολογιών, και ιδίως μέσω των λεγομένων «cookies» και των «Google analytics», που αποτελούν ειδικές τεχνολογίες, οι οποίες δεν συλλέγουν προσωπικές πληροφορίες.

α) Cookies (για περισσότερες πληροφορίες, βλ. Cookies Policy)

Το cookie είναι ένα σύνολο δεδομένων το οποίο έχει τη μορφή ενός μικρού ανώνυμου ίχνους ("text file") το οποίο μπορεί να αποστέλλεται από το διαδικτυακό τόπο στο πλοηγητή του υπολογιστή του χρήστη στη συνέχεια αποθηκεύεται εκεί και μέσω αυτού μπορεί να αναγνωριστεί ο υπολογιστής του χρήστη, αλλά όχι ο ίδιος ο χρήστης. Τα cookies βοηθούν με πολλούς τρόπους ώστε να γίνεται η επίσκεψη στο διαδικτυακό τόπο της MSD πιο διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα για το χρήστη. Για παράδειγμα τα cookies επιτρέπουν την προσαρμογή του δικτυακού τόπου ή των διαφημίσεων έτσι ώστε να ταιριάζει καλύτερα στα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις των χρηστών. Ο χρήστης μπορεί, εάν επιθυμεί, να απενεργοποιήσει εντελώς τα cookies στον πλοηγητή του. Ωστόσο εάν αυτό γίνει, μερικοί διαδικτυακοί τόποι μπορεί να μη λειτουργούν κανονικά.

β) Google Analytics

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα αυτή κάνει χρήση της υπηρεσίας Google Analytics, μια υπηρεσίας ανάλυσης ιστοσελίδων της Google Inc. ("Google"). H Google Analytics χρησιμοποιεί τα λεγόμενα "Cookies", δηλαδή αρχεία κειμένων, τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας και μέσω των οποίων καθίσταται δυνατή η ανάλυση της χρήσης της σελίδας. Οι πληροφορίες που αντλούν τα Cookies για το σκοπό αυτό αφορούν ιδίως στην τοποθεσία όπου βρίσκονται οι χρήστες, τη διάρκεια που έχουν οι επισκέψεις τους στη σελίδα, τη συχνότητα των επισκέψεων και δεν είναι ικανές να προσδιορίσουν την ταυτότητα ορισμένου προσώπου. Χρησιμοποιούνται και αναλύονται μόνο αθροιστικά, με σκοπό την κατανόηση τάσεων και μοτίβων και δεν εξετάζονται σε επίπεδο μεμονωμένων χρηστών. Οι πληροφορίες αυτές (συμπεριλαμβανομένης της IP διεύθυνσής σας) μεταφέρονται σε έναν διακομιστή της Google στις Η.Π.Α. και αποθηκεύονται εκεί. Η Google θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες αυτές για να αξιολογήσει τη χρήση της ιστοσελίδας, για να εκπονήσει αναφορές σχετικά με τις δραστηριότητες εντός της ιστοσελίδας και για να παρέχει περαιτέρω υπηρεσίες που συνδέονται με την χρήση της ιστοσελίδας και του διαδικτύου γενικά.

Η Google μπορεί να παρέχει αυτές τις πληροφορίες σε τρίτους, στα πλαίσια που κάτι τέτοιο προβλέπεται από το νόμο ή εφόσον αυτοί οι τρίτοι επεξεργάζονται αυτές τις πληροφορίες κατόπιν εντολής της Google. Η Google σε καμία περίπτωση δεν θα συνδέσει τη διεύθυνση ΙΡ σας με άλλα δεδομένα της Google.