- Ένα διαδραστικό σύστημα πληροφόρησης των επιβατών που παρέχουν πρόσβαση σε χάρτες , πληροφορίες για τη διαδρομή και μια ποικιλία από άλλες χρήσιμες υπηρεσίες πληροφοριών .

- Μια πιο ασφαλής και εύκολη επεξεργασία των πιστώσεων και άμεσης χρέωσης καρτών .

- Η δυνατότητα να παρακολουθείτε με ακρίβεια τα οχήματά μας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης .

Η Εταιρία Taxi Capital εκφράζεται με
Αξιοπιστία - Συνέπεια - Ασφάλεια - Αμεσότητα - Εχεμύθεια και σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό των οδηγών της, την ποιότητα των αυτοκινήτων νέας τεχνολογίας που διαθέτει αλλά και την υψηλή τεχνολογία στις τηλεπικοινωνίες, έχει ως στόχο τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της.

Αναγνωρίζοντας ότι η βιομηχανία των ταξί πρέπει να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της , η Taxi Capital μετατρέπεται σε μία παγκόσμιας κλάσης εταιρεία παροχής υπηρεσιών ταξί .

Ο στόλος μας φέρει αρκετά νέα οχήματα που χρησιμοποιούν την τελευταία δορυφορική τεχνολογία για να προσφέρουμε στους πελάτες μας την ταχύτερη δυνατή ανταπόκριση.

Ο συνεχής εκσυγχρονισμός περιλαμβάνει ένα δορυφορικό σταθμό αποστολής, ο οποίος συνδέεται με ένα στόλο αυτοκινήτων εξοπλισμένο με ένα ισχυρό ενσωματωμένο σύστημα GPS και μια οθόνη προβολής tablet στους επιβάτες . Αυτή η επένδυση φέρνει μια βελτίωση σε όλες τις πτυχές των υπηρεσιών ταξί όπως οι εξής:

- Μια πιο γρήγορη υπηρεσία αποστολής που βελτιώνει σημαντικά το χρόνο ανταπόκρισης στους πελάτες.

- Μια εξελιγμένη βάση δεδομένων που επιτρέπει την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη μετακίνηση ιδιαίτερα κατά τις περιόδους αιχμής της ζήτησης .

- Ένα σύστημα πληροφόρησης που βοηθάει στην συνέπεια του οδηγού.